Jobba hos oss

Nu söker vi träindustriarbetare och snickare

Träindustriarbetare till Modulbolaget

Vi söker vi drivna träindustriarbetare till Modulbolaget. Välkommen till ett utvecklande och omväxlande jobb i bra arbetsmiljö och med roliga kollegor.

Vill du jobba som träindustriarbetare? Du behöver inte ha tidigare  yrkeserfarenheter inom trä- eller byggindustrin. Du behöver bara vara driven, arbetsam och göra ditt jobb med stolthet. Viktigast är att du vill lära dig göra ett riktigt bra jobb. Vi utbildar dig. Skicka ansökan och en beskrivning av dig själv till niklas@modulbolaget.se. Märk mailet med "träindustriarbetare". Vi genomför löpande intervjuer.

Placering: Luleå. 

Om Modulbolaget

Hos oss får du värdefulla kunskaper och erfarenheter inom en expansiv framtidsbransch, industriellt träbyggande. Jobba i ett nytt och spännande bolag med stora framtidsutsikter. Var med och utveckla en innovativ produkt och en modern processindustri inom träbyggande. Välkommen till Modulbolaget.

Skicka ansökan

Norrhuset-33 kopia.jpg

Snickare med erfarenhet till Byggcity

Vill du arbeta som snickare/byggnadsarbetare? Vi söker dig som har några års erfarenhet/yrkesbevis och känsla för ansvar. Det är ett krav att du är självgående. Arbetsuppgifterna är utvecklande i en bred sektor med många framtidsmöjligheter. Vi tillsätter flera tjänster på heltid i Luleå. Skicka ansökan och personligt brev till niklas@byggcityab.se. Märk mailet med "snickare".

Skicka gärna med referenser.

Placering: Luleå.

 

Om Byggcity
Byggcity är ett systerbolag till Modulbolaget. Hos oss finns möjlighet att arbeta på entreprenad runt om i Norrbotten. Våra kunder finns inom kommun, industri och landsting och vi har lång erfarenhet i branschen. Byggcity består just nu av 30 kollegor med stor yrkesstolthet. Vårt kontor finns i Luleå och vi arbetar i Norrbottens län.

Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning och har kollektivavtal med Byggnads.

Ansökan och tillträde sker löpande.

 

Skicka ansökan

ryggen_inne.jpg